Postup
- Otevřete Nastavení > Černá listina.
- Vyberte Uživatelské aplikace nebo Systémové aplikace, případně aplikaci najděte filtrem.
- Zaškrtněte aplikaci. Je nyní na černé listině.
- Zrušením zaškrtnutí ji začnete znovu sledovat.
Co se stane
Oznámení aplikace na černé listině se nezaznamenávají. Stále mohou spouštět budíky, pokud je zapnuto Zpracovávat černou listinu (viz „Jak nechat aplikace na černé listině přesto spouštět budíky“).