در طرح رایگان، هشدارها و گروهها محدود هستند. وقتی به محدودیت میرسید، تا زمانی که یکی را حذف نکنید یا ارتقا ندهید نمیتوانید مورد دیگری اضافه کنید.
گزینهها
- هشدارهایی را که دیگر استفاده نمیکنید حذف کنید.
- هشدارهای مشابه را در یک گروه بگذارید تا تنظیمات را مشترک داشته باشند.
- برای هشدارها و گروههای نامحدود به Pro ارتقا دهید.