Amint a Notification Tracker hozzáfér az értesítésekhez, minden értesítés a megérkezése pillanatában elmentődik. Az elvetése nem törli az Előzményekben lévő másolatot.
Lépések
- Nyisd meg az alkalmazást, és koppints az Előzmények lapra.
- Keresd meg az értesítést küldő alkalmazást. Ha az Előzmények alkalmazás szerint csoportosítottak, koppints az alkalmazásra a listájának megnyitásához.
- Koppints a bejegyzésre a teljes szöveg elolvasásához.
- Nem látod? Használd a keresőmezőt (lásd: „Hogyan keress az értesítési előzményekben”).
Ha nincs ott
- Az értesítés megérkezhetett, mielőtt hozzáférést adtál az alkalmazásnak az értesítésekhez.
- Az alkalmazás lehet a Feketelistádon, vagy az Előzmények naplózása úgy lehet beállítva, hogy kihagyja (Beállítások > Értesítések).
- Az ingyenes csomagban alkalmazásonként csak az utolsó 25 értesítés marad meg.