Hogyan olvass el egy megérkezése után törölt üzenetet

Ha a feladó törli az üzenetet, miután a telefon megjelenítette az értesítést, a Notification Tracker továbbra is megmutathatja a megérkezéskor elmentett szöveget.

Amikor egy alkalmazás értesítést jelenít meg, a Notification Tracker ekkor menti el a szövegét. Ha a feladó később törli az üzenetet, az elmentett másolat az Előzményekben marad.

Lépések

  1. Nyisd meg az Előzmények lapot.
  2. Nyisd meg azt az alkalmazást, ahonnan az üzenet érkezett (például egy üzenetküldő alkalmazást).
  3. Keresd meg az üzenetet feladó vagy idő alapján, és koppints rá az elolvasáshoz.

Korlátok

  • Az alkalmazás azt menti, amit az értesítés megjelenített. Nem olvas üzeneteket más alkalmazásokon belül.
  • Ha egy alkalmazás elrejti a szöveget az értesítésekben (például a zárolt képernyőn), csak az elrejtett tartalmú üzenet menthető el.
  • Azok az üzenetek, amelyek azelőtt érkeztek, hogy hozzáférést adtál az alkalmazásnak az értesítésekhez, nem érhetők el.

Készen állsz kipróbálni?

A Notification Tracker & Alarms ingyenesen használható.

Letöltés a Google Playről Összes útmutató