Що таке Список включених?

Список включених — це набір застосунків, сповіщення яких закриває Notification Tracker, коли ви вибираєте «Видаляти лише для вибраних застосунків».

Список включених має значення лише тоді, коли правило закриття — Видаляти лише для вибраних застосунків. Тоді в ньому перелічено застосунки, які закриваються. Сповіщення всіх інших застосунків залишаються у шторці.

Де його знайти

Налаштування > Сповіщення > Список включених. Рядок з’являється лише тоді, коли вибрано правило Видаляти лише для вибраних застосунків.

Порада

Якщо ви хочете залишити кілька застосунків, а решту закривати, використайте інше правило й помістіть ці кілька застосунків у Список винятків.

Готові спробувати?

Notification Tracker & Alarms можна використовувати безкоштовно.

Завантажити в Google Play Усі інструкції