Postup
- Otevřete budík (nebo jeho skupinu).
- Zapněte Zavírat oznámení.
- Klepněte na Uložit.
Odpovídající oznámení se nyní odstraní z panelu poté, co je budík zpracuje.
Pro plné využití
Nastavte globální pravidlo v Nastavení > Oznámení > Zavírat oznámení na Ponechat, pokud budík nenastaví zavření, aby oznámení zavíraly jen budíky, které o to požádají.