כן. האפליקציה פועלת לגמרי במצב לא מקוון, וההיסטוריה, התראות השעון וההגדרות שלך נשארות בטלפון. הן אף פעם לא מועלות.
מה עובר דרך האינטרנט
האפליקציה משתמשת באינטרנט רק עבור דברים שאינם הנתונים שלך:
- פרסומות בגרסה החינמית
- רכישות דרך Google Play
- דוחות קריסה וסטטיסטיקות שימוש בסיסיות (Google Analytics). הם לעולם אינם כוללים את ההתראות או ההודעות שלך.
מה היא לא עושה
- היא אינה קוראת את אנשי הקשר שלך ואינה ניגשת לקבצים שלך.
- היא יוצרת גיבויים רק כשאתה מבקש, באמצעות בורר הקבצים המאובטח של אנדרואיד.
אפשר לקרוא את כל הפרטים במדיניות הפרטיות בכתובת notificationtracker.com.