כן. קובץ הגיבוי שלכם מוצפן ומאובטח בחשבון Google שלכם.
מה זה אומר
- אחרים לא יכולים לקרוא את הקובץ בלי החשבון שלכם.
- בחרו באותו חשבון Google בעת השחזור.
- האפליקציה יוצרת גיבויים רק כשאתם מבקשים, או כשאתם מפעילים גיבוי אוטומטי.
- היא שומרת דרך בורר הקבצים המאובטח של אנדרואיד ואינה מבקשת גישה לכל הקבצים שלכם.
טיפ
אם אתם רואים בחר חשבון Google תקין, בחרו את החשבון שיצר את הגיבוי.