Notification Tracker'ı kaldırmadan önce ne yapmalıyım?

Yeniden yükleme uygulamanın verilerini kaldırır. Alarmlarınızı, gruplarınızı ve geçmişinizi daha sonra geri yükleyebilmek için önce bir yedek oluşturun.

Uygulamayı kaldırmak veya verilerini temizlemek, geçmişinizi ve alarmlarınızı telefondan kaldırır.

Bunu yapmadan önce

  1. Ayarlar > Yedekle/Geri yükle bölümünü açın ve bir yedek oluşturun.
  2. Dosyayı bulut depolama gibi güvenli bir yere kopyalayın.
  3. Yeniden yükledikten sonra Verileri geri yükle bölümünden geri yükleyin.

Android sizin için neleri geri yükleyebilir

Android'in kendi yedeği, aynı Google hesabında yeniden yüklediğinizde listeleriniz de dahil olmak üzere uygulama ayarlarınızı geri yükleyebilir. Geçmiş ve alarmlar yalnızca oluşturduğunuz bir yedek dosyasından geri yüklenir.

Denemek için hazır mısınız?

Notification Tracker & Alarms kullanımı ücretsizdir.

Google Play'den edinin Tüm kılavuzlar