Adımlar
- Geçmiş'i açın ve üstteki çöp kutusu simgesi'ne dokunun.
- Kaldırmak istediğiniz girişleri işaretleyin veya Tümünü seç'i kullanın.
- Silme işlemini onaylayın.
Ayrıca bir girişi silmek için sola kaydırabilirsiniz.
İpuçları
- Geçmiş'ten silmek, gönderenin uygulamasından hiçbir şeyi silmez.
- Geçmişi bir programa göre temizlemek için Bildirimleri şu süreden sonra kaldır'ı kullanın (bkz. "Eski geçmiş otomatik olarak nasıl silinir").
- Girişlere tekrar ihtiyacınız olabilirse önce yedek oluşturun.