Egy mentés tartalma
- Ébresztők és Csoportok
- Műveletek (csengőhang és opcióbeállítások)
- Értesítési előzmények
- Feladók
- Az alkalmazáslistáid: feketelista, Kizárási lista és Befoglalási lista
Nem tartalmazza
- A Pro vásárlásodat. Az a Google-fiókodhoz kötődik.
- Az Android-engedélyeket. Új telefonon add meg újra az értesítésekhez való hozzáférést.