Igen. A mentési fájlod titkosított, és a Google-fiókoddal védett.
Mit jelent ez
- Mások a fiókod nélkül nem tudják elolvasni a fájlt.
- Visszaállításkor ugyanazt a Google-fiókot válaszd ki.
- Az alkalmazás csak akkor készít mentést, ha kéred, vagy ha bekapcsolod az Automatikus mentés funkciót.
- Az Android biztonságos fájlválasztóján keresztül ment, és nem kér hozzáférést az összes fájlodhoz.
Tipp
Ha ezt látod: Kérjük, válasszon érvényes Google-fiókot, válaszd azt a fiókot, amely a mentést létrehozta.