Kroki
- Otwórz Ustawienia > Alarmy.
- Włącz lub wyłącz Przetwarzaj czarną listę.
Co to oznacza
- Włączone: powiadomienia z aplikacji na czarnej liście nadal są porównywane z twoimi alarmami (mogą cię powiadamiać), ale nie są zapisywane w Historii.
- Wyłączone: aplikacje z czarnej listy są całkowicie ignorowane.
Wskazówka
Jeśli alarm dla aplikacji z czarnej listy nigdy nie dzwoni, najpierw sprawdź ten przełącznik.