Kroky
- Otvorte Nastavenia > Budíky.
- Zapnite alebo vypnite Spracovať čiernu listinu.
Čo to znamená
- Zapnuté: upozornenia z aplikácií na čiernej listine sa stále porovnávajú s vašimi budíkmi (môžu vás upozorniť), ale neukladajú sa do Histórie.
- Vypnuté: aplikácie na čiernej listine sa úplne ignorujú.
Tip
Ak budík pre aplikáciu z čiernej listiny nikdy nezazvoní, skontrolujte najprv tento prepínač.