Pași
- Deschide Setări > Alarme.
- Activează sau dezactivează Procesează lista neagră.
Ce înseamnă
- Activat: notificările aplicațiilor de pe lista neagră sunt în continuare comparate cu alarmele tale (te pot anunța), dar nu sunt salvate în Istoric.
- Dezactivat: aplicațiile de pe lista neagră sunt ignorate complet.
Sfat
Dacă o alarmă pentru o aplicație de pe lista neagră nu sună niciodată, verifică mai întâi acest comutator.