Кроки
- Відкрийте Налаштування > Будильники.
- Увімкніть або вимкніть Обробляти чорний список.
Що це означає
- Увімкнено: сповіщення застосунків із чорного списку все одно звіряються з вашими будильниками (вони можуть вас сповіщати), але не зберігаються в Історії.
- Вимкнено: застосунки з чорного списку повністю ігноруються.
Порада
Якщо будильник для застосунку з чорного списку ніколи не дзвонить, спершу перевірте цей перемикач.