Steg
- Öppna Inställningar > Larm.
- Slå på eller av Bearbeta svartlistade.
Vad det innebär
- På: aviseringar från svartlistade appar jämförs fortfarande med dina larm (de kan avisera dig), men sparas inte i Historik.
- Av: svartlistade appar ignoreras helt.
Tips
Om ett larm för en svartlistad app aldrig ringer, kontrollera först den här reglaget.