Kroky
- Otevřete Nastavení.
- Podívejte se na kartu tarifu nahoře (nebo dole u uživatelů Pro).
Co zobrazuje
- Pro je aktivní: s Obnoví se nebo vyprší dne a datem.
- Děkujeme, že podporujete Notification Tracker: máte Doživotní.
- Bezplatný tarif: klepnutím zobrazíte funkce Pro a přejdete na vyšší tarif.