Steg
- Öppna Inställningar.
- Titta på plankortet högst upp (eller längst ned för Pro-användare).
Vad det visar
- Pro är aktivt: med Förnyas eller upphör den och datumet.
- Tack för att du stöder Notification Tracker: du har Livstid.
- Gratisplan: tryck för att se Pro-funktioner och uppgradera.