Kroki
- Otwórz Ustawienia.
- Spójrz na kartę planu u góry (lub u dołu dla użytkowników Pro).
Co pokazuje
- Pro jest aktywne: z Odnawia się lub wygasa i datą.
- Dziękujemy za wsparcie Notification Tracker: masz plan Dożywotnio.
- Plan darmowy: dotknij, aby zobaczyć funkcje Pro i przejść na Pro.