Kroki
- Otwórz aplikację Sklep Google Play.
- Dotknij zdjęcia profilowego, a potem Płatności i subskrypcje > Subskrypcje.
- Wybierz Notification Tracker & Alarms.
- Dotknij Anuluj subskrypcję i postępuj zgodnie z krokami.
Warto wiedzieć
- Pro pozostaje aktywne do końca okresu, który już opłaciłeś.
- Odinstalowanie aplikacji nie anuluje subskrypcji. Anuluj ją w Google Play.
- Zakupy dożywotnie nie odnawiają się, więc nie ma czego anulować.