שלבים
- פתחו את האפליקציה חנות Google Play.
- הקישו על תמונת הפרופיל שלכם, ואז תשלומים ומינויים > מינויים.
- בחרו Notification Tracker & Alarms.
- הקישו על ביטול המינוי ופעלו לפי השלבים.
טוב לדעת
- Pro נשאר פעיל עד סוף התקופה ששילמתם עליה כבר.
- הסרת ההתקנה של האפליקציה אינה מבטלת את המנוי. בטלו אותו ב-Google Play.
- רכישות לכל החיים אינן מתחדשות, ולכן אין מה לבטל.