مراحل
- برنامهٔ Google Play Store را باز کنید.
- روی تصویر نمایهٔ خود بزنید، سپس پرداختها و اشتراکها > اشتراکها را انتخاب کنید.
- Notification Tracker & Alarms را انتخاب کنید.
- روی لغو اشتراک بزنید و مراحل را دنبال کنید.
خوب است بدانید
- Pro تا پایان دورهای که قبلاً پرداخت کردهاید فعال میماند.
- حذف برنامه اشتراک را لغو نمیکند. آن را در Google Play لغو کنید.
- خریدهای مادامالعمر تمدید نمیشوند، پس چیزی برای لغو وجود ندارد.