Βήματα
- Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store.
- Πατήστε την εικόνα προφίλ σας και μετά Πληρωμές και συνδρομές > Συνδρομές.
- Επιλέξτε Notification Tracker & Alarms.
- Πατήστε Ακύρωση συνδρομής και ακολουθήστε τα βήματα.
Καλό είναι να ξέρετε
- Το Pro μένει ενεργό μέχρι το τέλος της περιόδου που έχετε ήδη πληρώσει.
- Η απεγκατάσταση της εφαρμογής δεν ακυρώνει τη συνδρομή. Ακυρώστε την στο Google Play.
- Οι αγορές εφ' όρου ζωής δεν ανανεώνονται, οπότε δεν υπάρχει τίποτα για ακύρωση.