Kroki
- Otwórz Historię i dotknij ikony kosza u góry.
- Zaznacz wpisy do usunięcia lub użyj Zaznacz wszystko.
- Potwierdź usunięcie.
Możesz też przesunąć wpis w lewo, aby go usunąć.
Wskazówki
- Usunięcie z Historii nie usuwa niczego w aplikacji nadawcy.
- Aby czyścić historię według harmonogramu, użyj Usuwaj powiadomienia po (zobacz „Jak automatycznie usuwać starą historię”).
- Najpierw utwórz kopię zapasową, jeśli możesz jeszcze potrzebować tych wpisów.