Pași
- Deschide Istoricul și atinge pictograma coșului de gunoi de sus.
- Bifează intrările pe care vrei să le elimini sau folosește Selectează tot.
- Confirmă ștergerea.
Poți și să tragi o intrare spre stânga pentru a o șterge.
Sfaturi
- Ștergerea din Istoric nu șterge nimic în aplicația expeditorului.
- Pentru a curăța istoricul după un program, folosește Elimină notificările după (vezi „Cum ștergi automat istoricul vechi”).
- Fă mai întâi o copie de rezervă dacă ai putea avea nevoie din nou de intrări.