Bildiriş bağlanarsa, silinir?

Xeyr. Notification Tracker bildirişi bağlayanda onu yalnız panelinizdən çıxarır. Surət siz silənə qədər Tarixçədə qalır.

Bağlamaq və silmək fərqli şeylərdir.

  • Bağla: bildirişi Android bildiriş panelindən çıxarır. Saxlanılmış surət Tarixçədə qalır.
  • Sil: saxlanılmış surəti Tarixçədən çıxarır. Bax: "Bildirişləri tarixçədən necə silmək olar".

Məsləhət

Bildirişin panelinizdə qalmasını istəyirsinizsə, tətbiqi İstisna siyahısına əlavə edin.

Sınamağa hazırsınız?

Notification Tracker & Alarms istifadəsi pulsuzdur.

Google Play-dən əldə et Bütün bələdçilər