Ако се обавештење одбаци, да ли је обрисано?

Не. Када Notification Tracker одбаци обавештење, он га само уклања са вашег панела. Копија остаје у Историји док је не обришете.

Одбацивање и брисање су две различите ствари.

  • Одбацивање: уклања обавештење са Android панела обавештења. Сачувана копија остаје у Историји.
  • Брисање: уклања сачувану копију из Историје. Погледајте „Како обрисати обавештења из историје".

Савет

Ако желите да обавештење остане на панелу, ставите апликацију на Листу изузетака.

Спремни да испробате?

Notification Tracker & Alarms је бесплатан за коришћење.

Преузмите на Google Play-у Сви водичи