Bir bildirim kapatılırsa silinir mi?

Hayır. Notification Tracker bir bildirimi kapattığında yalnızca panelinizden kaldırır. Bir kopyası siz silene kadar Geçmiş'te kalır.

Kapatma ve silme farklıdır.

  • Kapat: bildirimi Android bildirim panelinizden kaldırır. Kaydedilen kopya Geçmiş'te kalır.
  • Sil: kaydedilen kopyayı Geçmiş'ten kaldırır. "Geçmişinizden bildirimleri silme" bölümüne bakın.

İpucu

Bir bildirimin panelinizde kalmasını istiyorsanız, uygulamayı Hariç tutma listesi'ne ekleyin.

Denemek için hazır mısınız?

Notification Tracker & Alarms kullanımı ücretsizdir.

Google Play'den edinin Tüm kılavuzlar