אם התראה נסגרת, האם היא נמחקת?

לא. כש-Notification Tracker סוגר התראה, הוא רק מסיר אותה מהלוח שלכם. עותק נשאר בהיסטוריה עד שתמחקו אותו.

סגירה ומחיקה הן שני דברים שונים.

  • סגירה: מסירה את ההתראה מלוח ההתראות של אנדרואיד. העותק השמור נשאר בהיסטוריה.
  • מחיקה: מסירה את העותק השמור מההיסטוריה. ראו "איך מוחקים התראות מההיסטוריה".

טיפ

אם אתם רוצים שהתראה תישאר בלוח, הוסיפו את האפליקציה לרשימת ההחרגה.

מוכן לנסות?

Notification Tracker & Alarms חינמית לשימוש.

להורדה מ-Google Play כל המדריכים