Ha egy értesítés el van vetve, törölve van-e?

Nem. Amikor a Notification Tracker elvet egy értesítést, csak a panelről távolítja el. Egy másolat az Előzményekben marad, amíg nem törlöd.

Az elvetés és a törlés két különböző dolog.

  • Elvetés: eltávolítja az értesítést az Android értesítési paneléről. Az elmentett másolat az Előzményekben marad.
  • Törlés: eltávolítja az elmentett másolatot az Előzményekből. Lásd: „Hogyan törölj értesítéseket az előzményekből”.

Tipp

Ha azt szeretnéd, hogy egy értesítés a panelen maradjon, tedd az alkalmazást a Kizárási listára.

Készen állsz kipróbálni?

A Notification Tracker & Alarms ingyenesen használható.

Letöltés a Google Playről Összes útmutató