Pron palauttaminen uudessa puhelimessa tai uudelleenasennuksen jälkeen

Pro seuraa Google-tiliäsi. Asenna Notification Tracker uudelleen, kirjaudu sisään samalla tilillä, niin tilauksesi palaa.

Vaiheet

  1. Asenna Notification Tracker Google Playsta samalla Google-tilillä, jolla ostit Pron.
  2. Avaa sovellus ja yhdistä internetiin. Sovellus tarkistaa tilauksesi Google Playsta.
  3. Avaa Asetukset. Niissä lukee Pro on käytössä.

Jos Pro ei näy

  • Tarkista, että olet kirjautunut oikealle tilille Google Playssa.
  • Avaa Google Play > Maksut ja tilaukset varmistaaksesi, että tilaus on aktiivinen.
  • Odota hetki ja avaa sovellus uudelleen. Katso ”Maksoin Prosta, mutta se ei ole käytössä. Mitä teen?”.

Valmis kokeilemaan?

Notification Tracker & Alarms on ilmainen.

Lataa Google Playsta Kaikki oppaat