Ako získať Pro späť v novom telefóne alebo po preinštalovaní

Pro je viazané na váš účet Google. Znova nainštalujte Notification Tracker, prihláste sa rovnakým účtom a váš plán sa vráti.

Kroky

  1. Nainštalujte Notification Tracker z Google Play s rovnakým účtom Google, s ktorým ste kúpili Pro.
  2. Otvorte aplikáciu a pripojte sa k internetu. Aplikácia skontroluje váš plán v Google Play.
  3. Otvorte Nastavenia. Zobrazia Pro je aktívne.

Ak sa Pro nezobrazí

  • Skontrolujte, či ste v Google Play prihlásení správnym účtom.
  • Otvorte Google Play > Platby a predplatné a potvrďte, že plán je aktívny.
  • Počkajte minútu a aplikáciu znova otvorte. Pozri „Zaplatil som Pro, ale nie je aktívne. Čo mám robiť?".

Chcete to vyskúšať?

Notification Tracker & Alarms je zadarmo.

Stiahnite si ju z Google Play Všetky návody