Як повернути Pro на новому телефоні або після перевстановлення

Pro прив'язаний до облікового запису Google. Перевстановіть Notification Tracker, увійдіть під тим самим обліковим записом, і ваш тариф повернеться.

Кроки

  1. Встановіть Notification Tracker із Google Play під тим самим обліковим записом Google, з якого купували Pro.
  2. Відкрийте застосунок і підключіться до інтернету. Застосунок перевірить ваш тариф у Google Play.
  3. Відкрийте Налаштування. Там буде Pro активний.

Якщо Pro не відображається

  • Переконайтеся, що в Google Play ви увійшли під правильним обліковим записом.
  • Відкрийте Google Play > Платежі та підписки, щоб переконатися, що тариф активний.
  • Зачекайте хвилину й знову відкрийте застосунок. Див. «Я оплатив Pro, але він не активний. Що робити?».

Готові спробувати?

Notification Tracker & Alarms можна використовувати безкоштовно.

Завантажити в Google Play Усі інструкції