Kako vratiti Pro na novom telefonu ili nakon ponovne instalacije

Pro prati vaš Google račun. Ponovno instalirajte Notification Tracker, prijavite se istim računom i vaš će se plan vratiti.

Koraci

  1. Instalirajte Notification Tracker iz Google Playa s istim Google računom s kojim ste kupili Pro.
  2. Otvorite aplikaciju i spojite se na internet. Aplikacija provjerava vaš plan u Google Playu.
  3. Otvorite Postavke. Prikazuju Pro je aktivan.

Ako se Pro ne prikazuje

  • Provjerite jeste li u Google Playu prijavljeni ispravnim računom.
  • Otvorite Google Play > Plaćanja i pretplate da biste potvrdili da je plan aktivan.
  • Pričekajte minutu i ponovno otvorite aplikaciju. Vidi „Platio sam Pro, ali nije aktivan. Što trebam učiniti?”.

Spremni za isprobavanje?

Notification Tracker & Alarms besplatan je za korištenje.

Preuzmite na Google Playu Svi vodiči