Како вратити Pro на новом телефону или након поновне инсталације

Pro прати ваш Google налог. Поново инсталирајте Notification Tracker, пријавите се истим налогом и ваш план ће се вратити.

Кораци

  1. Инсталирајте Notification Tracker из Google Play-а са истим Google налогом са којим сте купили Pro.
  2. Отворите апликацију и повежите се на интернет. Апликација проверава ваш план у Google Play-у.
  3. Отворите Подешавања. Приказују Pro је активан.

Ако се Pro не приказује

  • Проверите да ли сте у Google Play-у пријављени исправним налогом.
  • Отворите Google Play > Плаћања и претплате да бисте потврдили да је план активан.
  • Сачекајте минут и поново отворите апликацију. Погледајте „Платио сам Pro, али није активан. Шта да урадим?".

Спремни да испробате?

Notification Tracker & Alarms је бесплатан за коришћење.

Преузмите на Google Play-у Сви водичи