Yeni telefonda veya yeniden yükledikten sonra Pro'yu geri alma

Pro, Google hesabınızı takip eder. Notification Tracker'ı yeniden yükleyin, aynı hesapla oturum açın ve planınız geri döner.

Adımlar

  1. Notification Tracker'ı Google Play'den Pro'yu satın aldığınız aynı Google hesabını kullanarak yükleyin.
  2. Uygulamayı açın ve internete bağlanın. Uygulama planınız için Google Play'i kontrol eder.
  3. Ayarlar bölümünü açın. Pro etkin gösterir.

Pro görünmüyorsa

  • Google Play'de doğru hesapla oturum açtığınızdan emin olun.
  • Planın etkin olduğunu onaylamak için Google Play > Ödemeler ve abonelikler bölümünü açın.
  • Bir dakika bekleyin ve uygulamayı yeniden açın. "Abonelik sorunları" bölümüne bakın.

Denemek için hazır mısınız?

Notification Tracker & Alarms kullanımı ücretsizdir.

Google Play'den edinin Tüm kılavuzlar