איך מחזירים את Pro בטלפון חדש או אחרי התקנה מחדש

Pro עוקב אחרי חשבון Google שלכם. התקינו מחדש את Notification Tracker, היכנסו עם אותו חשבון והתוכנית שלכם תחזור.

שלבים

  1. התקינו את Notification Tracker מ-Google Play עם אותו חשבון Google שבו רכשתם את Pro.
  2. פתחו את האפליקציה והתחברו לאינטרנט. האפליקציה בודקת את התוכנית שלכם ב-Google Play.
  3. פתחו הגדרות. הן יציגו Pro פעיל.

אם Pro לא מופיע

  • ודאו שאתם מחוברים לחשבון הנכון ב-Google Play.
  • פתחו Google Play > תשלומים ומינויים כדי לוודא שהתוכנית פעילה.
  • המתינו דקה ופתחו את האפליקציה מחדש. ראו "שילמתי עבור Pro אבל הוא לא פעיל. מה לעשות?".

מוכן לנסות?

Notification Tracker & Alarms חינמית לשימוש.

להורדה מ-Google Play כל המדריכים