Ano. Váš soubor zálohy je šifrovaný a zabezpečený vaším účtem Google.
Co to znamená
- Ostatní soubor bez vašeho účtu nepřečtou.
- Při obnovení vyberte stejný účet Google.
- Aplikace vytváří zálohy jen na vaši žádost nebo když zapnete Automatická záloha.
- Ukládá přes bezpečný výběr souborů Androidu a nežádá o přístup ke všem vašim souborům.
Tip
Pokud uvidíte Vyberte platný účet Google, zvolte účet, který zálohu vytvořil.