Tak. Twój plik kopii zapasowej jest zaszyfrowany i zabezpieczony twoim kontem Google.
Co to oznacza
- Inne osoby nie odczytają pliku bez twojego konta.
- Przy przywracaniu wybierz to samo konto Google.
- Aplikacja tworzy kopie zapasowe tylko na twoje żądanie lub gdy włączysz Automatyczna kopia zapasowa.
- Zapisuje przez bezpieczny selektor plików Androida i nie prosi o dostęp do wszystkich twoich plików.
Wskazówka
Jeśli zobaczysz Wybierz prawidłowe konto Google, wybierz konto, które utworzyło kopię zapasową.