Da. Vaša datoteka sigurnosne kopije šifrirana je i zaštićena vašim Google računom.
Što to znači
- Drugi ne mogu pročitati datoteku bez vašeg računa.
- Pri vraćanju odaberite isti Google račun.
- Aplikacija izrađuje sigurnosne kopije samo kad to zatražite ili kad uključite Automatska sigurnosna kopija.
- Sprema putem sigurnog Androidova odabira datoteka i ne traži pristup svim vašim datotekama.
Savjet
Ako vidite Odaberite valjani Google račun, odaberite račun koji je izradio sigurnosnu kopiju.