Да. Ваш фајл резервне копије је шифрован и заштићен вашим Google налогом.
Шта то значи
- Други не могу да прочитају фајл без вашег налога.
- Приликом враћања изаберите исти Google налог.
- Апликација прави резервне копије само када то затражите или када укључите Аутоматска резервна копија.
- Чува преко безбедног Android бирача фајлова и не тражи приступ свим вашим фајловима.
Савет
Ако видите Изаберите важећи Google налог, изаберите налог који је направио резервну копију.