Так. Файл резервної копії зашифрований і захищений вашим обліковим записом Google.
Що це означає
- Інші люди не зможуть прочитати файл без вашого облікового запису.
- Під час відновлення виберіть той самий обліковий запис Google.
- Застосунок створює копії лише на ваш запит або коли ви вмикаєте Автоматичне резервне копіювання.
- Він зберігає файл через безпечний вибір файлів Android і не просить доступу до всіх ваших файлів.
Порада
Якщо ви бачите Виберіть дійсний обліковий запис Google, виберіть обліковий запис, який створив резервну копію.