Áno. Váš súbor zálohy je šifrovaný a zabezpečený vaším účtom Google.
Čo to znamená
- Ostatní súbor bez vášho účtu neprečítajú.
- Pri obnovení vyberte rovnaký účet Google.
- Aplikácia vytvára zálohy iba na vašu žiadosť alebo keď zapnete Automatická záloha.
- Ukladá cez bezpečný výber súborov v Androide a nežiada o prístup ku všetkým vašim súborom.
Tip
Ak uvidíte Vyberte platný účet Google, vyberte účet, ktorý zálohu vytvoril.