Ναι. Το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας σας είναι κρυπτογραφημένο και προστατεύεται με τον λογαριασμό σας Google.
Τι σημαίνει αυτό
- Άλλα άτομα δεν μπορούν να διαβάσουν το αρχείο χωρίς τον λογαριασμό σας.
- Κατά την επαναφορά επιλέξτε τον ίδιο λογαριασμό Google.
- Η εφαρμογή δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας μόνο όταν το ζητήσετε ή όταν ενεργοποιήσετε το Αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας.
- Αποθηκεύει μέσω του ασφαλούς επιλογέα αρχείων του Android και δεν ζητά πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας.
Συμβουλή
Αν δείτε Επιλέξτε έναν έγκυρο λογαριασμό Google, επιλέξτε τον λογαριασμό που δημιούργησε το αντίγραφο ασφαλείας.