Ja. Din säkerhetskopia är krypterad och skyddad med ditt Google-konto.
Vad det betyder
- Andra kan inte läsa filen utan ditt konto.
- Välj samma Google-konto när du återställer.
- Appen skapar säkerhetskopior bara när du ber om det eller när du aktiverar Automatisk säkerhetskopiering.
- Den sparar via Androids säkra filväljare och ber inte om åtkomst till alla dina filer.
Tips
Om du ser Välj ett giltigt Google-konto, välj det konto som skapade säkerhetskopian.