Este backupul meu în siguranță?

Backupurile Notification Tracker sunt criptate, securizate cu contul tău Google și se creează doar atunci când le soliciți.

Da. Fișierul tău de backup este criptat și securizat cu contul tău Google.

Ce înseamnă asta

  • Alte persoane nu pot citi fișierul fără contul tău.
  • Selectează același cont Google la restaurare.
  • Aplicația creează backupuri doar atunci când i le ceri sau când activezi Backup automat.
  • Salvează prin selectorul securizat de fișiere din Android și nu cere acces la toate fișierele tale.

Sfat

Dacă vezi Selectează un cont Google valid, alege contul care a creat backupul.

Ești gata să încerci?

Notification Tracker & Alarms este gratuită.

Descarc-o din Google Play Toate ghidurile