Kyllä. Varmuuskopiotiedostosi on salattu ja suojattu Google-tililläsi.
Mitä tämä tarkoittaa
- Muut eivät voi lukea tiedostoa ilman tiliäsi.
- Valitse palautettaessa sama Google-tili.
- Sovellus luo varmuuskopioita vain, kun pyydät, tai kun otat käyttöön Automaattinen varmuuskopiointi.
- Se tallentaa Androidin turvallisen tiedostonvalitsimen kautta eikä pyydä käyttöoikeutta kaikkiin tiedostoihisi.
Vinkki
Jos näet Valitse kelvollinen Google-tili, valitse tili, joka loi varmuuskopion.