Ja. Je back-upbestand is versleuteld en beveiligd met je Google-account.
Wat dit betekent
- Anderen kunnen het bestand niet lezen zonder jouw account.
- Selecteer bij het herstellen hetzelfde Google-account.
- De app maakt alleen back-ups als jij erom vraagt of als je Automatische back-up inschakelt.
- Ze slaat op via de veilige bestandskiezer van Android en vraagt geen toegang tot al je bestanden.
Tip
Als je Selecteer een geldig Google-account ziet, kies dan het account waarmee de back-up is gemaakt.