بله. فایل پشتیبان شما رمزگذاریشده است و با حساب Google شما محافظت میشود.
معنی آن
- دیگران بدون حساب شما نمیتوانند فایل را بخوانند.
- هنگام بازیابی همان حساب Google را انتخاب کنید.
- برنامه فقط وقتی شما درخواست کنید یا پشتیبانگیری خودکار را روشن کنید پشتیبان میسازد.
- از طریق انتخابگر امن فایل اندروید ذخیره میکند و دسترسی به همهٔ فایلهای شما را نمیخواهد.
نکته
اگر لطفاً یک حساب Google معتبر انتخاب کنید را دیدید، حسابی را انتخاب کنید که پشتیبان را ساخته است.